Posebna promocija - 4Tel FreeTV!

DATUM: 01.02.2024
Dragi naši korisnici,

s veseljem vam predstavljamo jednu novost u našoj ponudi i posebnu promociju koju mogu iskoristiti SVI PRIVATNI KORISNICI! Sljedeća tri mjeseca možete zatražiti aktivaciju naše FreeTV aplikacije! Kao što joj naziv kaže, ona je u potpunosti besplatna!
FreeTV uslugom dobivate mogućnost praćenja osnovnih 70+ televizijskih programa preko naše MinistraPRO aplikacije.

Molimo Vas da prije nego zatražite uslugu provjerite je li Vam aplikacija dostupna za preuzimanje na Vašem pametnom uređaju. Ukoliko aplikacija nije podržana na vašem uređaju, promociju za FreeTV nije moguće zamijeniti za neku drugu/umanjenje računa ili bilo kakvu drugu vrstu kompenzacije. Kvaliteta usluge ovisi o prijemnom uređaju (Smart TV ili mobilni uređaj) i brzini interneta. Ministra PRO aplikacija nije proizvod 4Tel d.o.o. tvrtke, stoga nismo odgovorni za ispravno funkcioniranje aplikacije.

Programska lista je informativna i 4Tel zadržava pravo izmjene iste u svakom trenutku.

Aplikaciju je moguće koristiti samo na jednom uređaju i moguće je dobiti samo jednu licencu po priključku.

Ako želite aktivaciju usluge, molimo Vas da s kontakt maila (koji ste ostavili prilikom zasnivanja ugovora) pošaljete zahtjev za aktivacijom usluge koji bi trebao izgledati ovako:

"Ime i prezime vlasnika linije:
Adresa:

Ovim putem želim aktivirati FreeTV uslugu."

NA MAIL: info@4tel.hr!

Podatke za spajanje zaprimit ćete od naših kolega iz tehnike u roku od jednog radnog dana, a zaprimit ćete i ispravljeni ugovor s dodanom uslugom FreeTV.

KAKO PROMIJENITI UREĐAJ NA KOJEM GLEDAM?
Mogućnost promjene uređaja na kojem gledate FreeTV možete iskoristiti jednom u 6 mjeseci. Za promjenu uređaja molimo Vas da s kontakt maila (koji ste ostavili prilikom zasnivanja ugovora) pošaljete zahtjev za promjenom uređaja koji bi trebao izgledati ovako:

"Ime i prezime vlasnika linije:
Adresa:

Ovim putem želim promijeniti uređaj na kojem pratim FreeTV."

na: podrska@4tel.hr. Aktivaciju besplatne aplikacije možete zatražiti sljedeća 3 mjeseca, zato požurite!

Za više info, javite se na: info@4tel.hr.

#VasDobarSusjed